March 20, 2018

Internt
Office

Vi söker en grafisk designer!

Vi söker nu en grafisk designer till vårt kontor i Malmö.
Du kommer jobba med både print och digitalt och förväntas hantera hela Adobe CC-paketet. Du bör även kunna visualisera produkter med hjälp av 3D-program. Kan du hantera After Effects är detta ett stort plus.

Som person är du handlingskraftig, självgående, social och anpassningsbar. I din yrkesroll är du nyfiken, trendkänslig, effektiv och väldigt kreativ. Du kommer att skapa snygga alster tillsammans med vårt designteam samt ha nära kontakt med uppdragsgivaren.

Du har antingen några års arbetslivserfarenhet från designbyrå-branschen, eller så är precis du färdig med din designutbildning på högskolenivå. Vi ser gärna att du kan visa en upparbetad portfolio som du stolt kan presentera för oss.

 

Vem är då vi?

Vi är en kreativ kommunikationsbyrå med design och strategi i fokus. Vi arbetar långsiktigt med våra uppdragsgivare och har kunder inom flera intressanta branscher. Vi har kontor i Malmö och Stockholm med kunder över hela landet. Tjänsten är på Malmökontoret.

Vårt erbjudande innefattar; grafisk design, branding, förpackningsdesign, varumärkesbyggande, konceptutveckling, och webbutveckling.

Vi är med våra uppdragsgivare hela vägen från affärsidén, till den dagliga kommunikationen med marknaden. Däremellan använder vi fantasi, kreativitet, strategi och design som främsta verktyg.

Känner du dig träffad och är ute efter ett designjobb med stor utvecklingsmöjlighet bör du omedelbart skicka din portfolio och ett personligt brev till h.o@creativebyus.se. Sista ansökningsdag är 8 april.

Gilla och dela gärna!

Vill du visualisera
ditt varumärke? Hör av
dig till oss.

Malmö

Stora Varvsgatan 6A
211 19 Malmö

Stockholm

Skeppargatan 8
114 52 Stockholm